Montage

Vloerverwarming plaatsen is niet zo eenvoudig. Het móét perfect geplaatst zijn, want daarna kan je er niet meer aan. Wil je er liever niet zelf aan beginnen? Dan staan onze ervaren professionals voor je klaar. Lees hieronder hoe we te werk gaan.

1

Vrijblijvende offerte op maat

Wij bekijken elk project afzonderlijk. Daarbij houden we rekening met de technische vereisten en de wensen van de klant. Op basis daarvan adviseren wij het meest geschikte vloerverwarmingssysteem voor het beste resultaat. We maken een vrijblijvende offerte op waarin we alle punten beschrijven.

Maken van een legplan

Na goedkeuring van de offerte maken we een legplan op maat. Hierop vind je alle belangrijke en noodzakelijke gegevens voor de installatie van de vloerverwarming.

2

3

Levering van de materialen

Wij leveren de juiste materialen op de afgesproken plaats en datum.

Vloerverwarming plaatsen

Kies je ervoor om je vloerverwarming door Comfort Systems te laten plaatsen? Dan komen onze experten ter plaatse om de installatie zoals afgesproken te monteren.

4

5

Druktest

Na de volledige plaatsing voeren we een druktest uit. Onze klant ontvangt ook de nodige documenten inclusief foto’s van het geplaatste systeem.

Orde en netheid

Wij zijn proper. Na ons werk nemen we mooi alle afval en restmaterialen mee. Zo blijft de werf een schone werf voor iedereen.

6

Duurzame vloerverwarming plaatsen? Vertrouw op experten

Wil je kwalitatieve vloerverwarming plaatsen? Vertrouw op onze duurzame systemen en op onze ervaren professionals. Contacteer ons vrijblijvend en krijg binnen 48u antwoord.
Ik schakel jullie hulp in