Comfort Systems

25+ jaar ervaring in  verwarmingsoplossingen

In 2016 richtte Hans Nikolajsen samen met zijn zoon Laurens het bedrijf Comfort Systems op. Hans had toen al meer dan 20 jaar ervaring. En daar komt alleen maar kennis bij.

+20

jaar ervaring

+800

projecten

Levering, plaatsing en ontzorging

Enerzijds leveren en plaatsen we vloer-, wand- en plafondsystemen aan professionele installateurs. Anderzijds zorgen we voor extra ondersteuning door de plaatsing van naregelingen en thermostaten. Bovendien verhuren we ketels voor opstookservice. We gaan steeds in overleg met onze professionele klanten om de meest geschikte oplossingen voor de eindklant te bieden.

Onze specialisaties

We hebben jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van vloerverwarming, klimaatplafonds en wandverwarming. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor naregeling per ruimte en een opstookservice vóór de plaatsing van tegel- of parketvloer.

Naregeling

Wandverwarming

Onze waarden

Snelle, correcte uitvoering

We staan volledig zelf in voor ons voorraadbeheer. De engineering van de projecten vindt bovendien in ons eigen bedrijf plaats. Hierdoor kunnen we steeds een snelle service bieden. Samen met ons team van plaatsers staan we dagelijks klaar om te zorgen voor een correcte uitvoering.
Innovatieve oplossingen
We volgen de nieuwste trends in de markt en passen ook toe. De eindklant krijgt dus het modernste systeem van het moment.
Energie-efficiëntie
Wij gaan altijd in bespreking met de klant om voor elk project de meest energie-efficiënte oplossingen te bieden.
Kwaliteit in materiaal én service
Onze materialen en systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. En dat trekken we ook door naar onze service.

Wij zoeken versterking

We blijven groeien. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe talenten om ons bedrijf te versterken. Interesse? Bekijk snel de vacatures bij Comfort Systems.

Wil je samen met ons voor topresultaat zorgen?

Ben je een professioneel installateur en wil je de beste, meest energie-efficiënte oplossing voor je klant? Wij ondersteunen je maar al te graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info of stel je vraag.
Neem vrijblijvend contact op