Naregeling

Wil je extra comfort én energie besparen? Kies dan voor een aparte temperatuurregeling per ruimte. Al tijdens het ontwerp van je verwarmingssysteem houden wij rekening met naregeling.

Comfort IP
draadloze naregeling

Stel je kamertemperatuur slim in met de Homematic IP-app. Het gamma producten omvat regelingen voor vloerverwarming, radiatoren, sensoren voor detectie van waterschade, ...

Comfort M draadloze naregeling

Met deze Comfort M draadloze naregeling regel je eenvoudig de temperatuur van elke kamer apart. Met de basismodule stuur je een warmtepomp, cv-ketel of een aparte pomp aan. 

Comfort Direct bedrade naregeling

Elke ruimte krijgt een aparte bedrade kamerthermostaat om verwarming en koeling te regelen. De kabel tussen thermostaat en de aansluitmodule werkt tegelijkertijd als sturing én als voeding. Het Comfort Direct-systeem werkt dus volledig zonder batterijen.

Comfort Balance bedrade naregeling

Met de Comfort Balance naregelingmodule is het mogelijk om thermostaten die enkel een verwarmingsfunctie hebben, ook tot de gewenste temperatuur te laten koelen.

Comfort Project naregeling

Neem vrijblijvend contact op
Heeft jouw project meer nodig dan een standaard naregelingsysteem? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.
Over Comfort Systems

Jouw ideale verwarmingsspecialist

Met meer dan 20 jaar ervaring in HVAC streven wij samen met onze klanten - professionele installateurs - naar het meest efficiënte verwarmingssysteem voor de eindklant. Onze klanten zijn professionele installateurs. We begeleiden jou als klant van A tot Z in je project. Indien nodig kun je ook beroep doen op ons montageteam.
Meer over ons

+20

jaar ervaring

+800

projecten

Wil je samen met ons voor resultaat zorgen?

Ben je een professionele installateur die levert aan particulieren? Comfort Systems biedt ondersteuning in de levering en plaatsing van de verschillende verwarmingssystemen.
Neem vrijblijvend contact op