Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt slim en mooi weggewerkt in de vloer. Je ziet er dus helemaal niets van. Door de buizen stroomt warm of koel water dat via de vloer de perfecte temperatuur uitstraalt naar je binnenruimte. Energiezuinig, aangenaam gelijkmatig, en gezond.

De voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming is zoveel méér dan verwarming. Onzichtbaar, efficiënt, gezond en energiezuinig dekken de lading.

1

Verwarmen en koelen
Ja hoor: met vloerverwarming kan je ook koelen. De buizen kunnen zowel warm als koud water verspreiden. Zo heb je het lekker warm in de winter, en aangenaam koel in de zomer.

2

Energiezuinig
Omdat we bij vloerverwarming werken met lage watertemperaturen is deze manier van verwarmen en koelen optimaal te gebruiken in combinatie met warmtepompen.

3

Geschikt voor renovatie
Door onder andere de systemen met lage opbouwhoogte kunnen we je vloerverwarming perfect en eenvoudig integreren in een bestaande woning.

4

Geen ruimteverspilling
Vloerverwarming neemt geen oppervlakte in beslag in je ruimte. Jij hebt dus vrij spel om je kamers optimaal te benutten.

Types vloerverwarming

Er bestaan verschillende vloerverwarmingsystemen. Het type dat geplaatst wordt, hangt af van factoren als opbouwhoogte en de grootte van de ruimte. Wij werken steeds op maat van het project en kiezen dus het meest geschikte systeem van vloerverwarming.
Meer info over de types

Plaatsing vloerverwarming

Vloerverwarming plaatsen doe je niet zomaar. Na montage wordt het systeem afgedekt door een afgewerkte vloer. Dan kan je er niet meer aan. Vloerverwarming moet dus perfect geplaatst en aangesloten worden. We weten dat dit een stiel apart is. Daarom bieden we de mogelijkheid om vloerverwarming door onze eigen experts te laten plaatsen.
Zo gaan wij te werk
Over Comfort Systems

Jouw partner in vloerverwarming

We kiezen steevast voor de beste vloerverwarming op maat van elk project en elke klant. Dat doen we met passie én ervaring. We houden steeds de werken en resultaten nauw in de gaten en sturen bij waar nodig. Het beste resultaat van onze diensten? Tevreden klanten.
Meer over ons

+20

jaar ervaring

+800

projecten

Vloerverwarming voor jarenlang comfort? Schakel onze specialisten in

Wil je kwalitatieve vloerverwarming plaatsen? Vertrouw op onze duurzame systemen en op onze ervaren professionals. Contacteer ons vrijblijvend en krijg binnen 48u antwoord.
Contacteer ons voor topresultaat